6Letm_UUAAAAAAs3j5Mr6kFNVGQJOEBrrrKZOLZw
Historie

Dataminds blev grundlagt i 2008 af Kim Lillesøe og Torben Friis Møller og har således leveret kompetente Business Intelligence løsninger til danske og internationale virksomheder i mange år. 

I 2010 kom Kasper Pilman Kristensen til som partner. Alle partnere i Dataminds har hver især mere end 15 års erfaring med projekter indenfor Data Warehousing, Data Mining, datavisualisering og Big Data Analytics, og er således specialister indenfor Business Intelligence analyser.

I Dataminds er alle konsulenter enten uddannede økonomer eller i gang med en økonomirelateret uddannelse. Det betyder, at vi kun leverer Business Intelligence løsninger, som tager udgangspunkt i din forretnings indtjeningsmuligheder.

I 2014 fik vi tildelt Gazelleprisen af Børsen.

Forretningsforståelse først

I alle business cases tager Dataminds udgangspunkt i en forretningsmæssig forståelse. Vi kigger først på, hvor der er et forretningspotentiale, som vi kan hjælpe jer med at udnytte. 

Vi sætter os altid ind i, hvor i din virksomhed du har behov for en Business Intelligence løsning, og hvordan den implementeres optimalt i forhold til jeres indtjening.

Time is money. Derfor kan indtjeningen også øges ved at effektivisere jeres brug af data og optimere arbejds- og rapporteringsprocesser. Det kan vi hjælpe jer med.

Dataminds' projektmodel

Både overfor store og små virksomheder anbefaler vi løsninger og værktøjer ud fra en cost-benefit tilgang baseret på potentiale versus ressourcer. En lean og skalerbar tilgang til Analytics, som altid starter med et Proof of Concept.

Derefter håndterer vi data relateret til løsning, og arbejder sammen med jer om et data setup. Efterfølgende bruger vi Data Analytics til at få indsigt i jeres data.

Det følger vi op med en visualisering af den indsigt, vi har anskaffet os ved hjælp af Data Analytics.

Undervejs vil I altid kunne komme i kontakt med en Business Intelligence projektleder, som er ansvarlig for projektets gang.