6Letm_UUAAAAAAs3j5Mr6kFNVGQJOEBrrrKZOLZw
Partnerskaber

Finanssektorens Uddannelsescenter

Dataminds har haft fornøjelsen af at indgå i et tæt samarbejde med Finanssektorens Uddannelsescenter siden 2009. Det har resulteret i, at vi i dag bliver kaldt preferred partners, og indgår i FU's associate partners program.

Dataminds gennemfører i samarbejde med Finanssektorens Uddannelsescenter blandt andet:

  • Markedsanalyser og omdømmemålinger
  • Kunde- og brugerundersøgelser, herunder touchpoint-målinger
  • Medarbejderundersøgelser
  • Dataanalyser

Dataminds gennemfører desuden Finanssektorens KundeBarometer, Finanssektorens KundeBenchmark og Finanssektorens MedarbejderBarometer i samarbejde med FU.

ESOMAR

Som medlemmer af Esomar siden marts 2009, har vi forpligtiget os til at leve op til internationalt anerkendte etiske og professionelle standarder og regler, som er indskrevet i ICC/ESOMAR Code on Market, Opinion and Social Research and Data Analytics, and ESOMAR World Research Guidelines.

Indenfor industrien er det et løfte om at opretholde det højeste niveau af faglig hæderlighed og om at implementere best practice, der understøtter effektiv beslutningstagning. Det gør os i stand til at levere såkaldt research excellence.

ESOMAR Individual Membership Information

Microsoft Partner Network

Dataminds er medlem af Microsofts Partner Network program, der sikrer, at vi kan være på forkant med seneste teknologiske udvikling indenfor it- og analyseområdet.