6Letm_UUAAAAAAs3j5Mr6kFNVGQJOEBrrrKZOLZw
BIG

Aktivér dine data med BIG

Har du overvejet, at dine data kan være af stor forretningsmæssig værdi for dine kunder, leverandører eller øvrige samarbejdspartnere? BIG kombinerer Advanced Analytics, skræddersyede visualiseringer og ideelle delingsredskaber i én platform, så dine data bliver et aktiv i sig selv!

Cloudbaseret dataplatform

BIG er en cloudbaseret dataplatform baseret på Power BI, hvor dine leverandører og kunder kan opnå enestående forretningsmæssige indsigter.

Supplement til din kerneforretning

Med BIG kan du dele dine data med relevante interessenter og herigennem supplere din kerneforretning med et produkt, der skaber betydelig værdi for hele din værdikæde.

Skræddersyet produkt

Med BIG tilbyder vi både skræddersyede visualiseringer samt et udvalg af prædefinerede moduler, der henvender sig til enten leverandører, kunder, samarbejdspartnere eller andre interessenter.

BIG tilpasset til dine behov

 

Du kan både komme nemt og billigt i gang med big.dataminds.com eller få din egen BIG-portal, i eget domænenavn, som er skræddersyet til din organisation.

Med big.dataminds.com kan du let dele data, rapporter og filer uden store startomkostninger.

Revision i Danmark

Overblik og indsigt

 • Revisionsmarkedet i Danmark beskrevet med data
 • Opdateret overblik over markedsandel, konkurrencesituation og evne til at fastholde kunder
 • Markedssegmentering og intelligent salgssupport

DET SIGER VORES KUNDER

 

”Dataminds og PostNord har haft et mangeårigt samarbejde, og Dataminds har altid været en leverandør, som vi har stolet på. De har hjulpet med at udarbejde, analysere og implementere customer insights på tværs i PostNord og sikret kvaliteten af de resultater, som vi har lavet handlingsplaner efter.

Vi havde på et tidspunkt kundetilfredshedsanalyser, hvor data blev struktureret oppefra og ned. Dataminds kom med den idé, at vi skulle kigge på det nedefra og op, så data blev struktureret på en mere hensigtsmæssig måde, sådan at forskellige datakilder kunne hænge sammen i et hele. Og de har hjulpet os til bedre at forstå dataflows internt hos os. Meget af det arbejde, de har lavet, har handlet om at strukturere data og rapportering, og nu er vi på vej over i Power BI. Nogle opgaver har de lavet fra A til Z. Men tit har de også været med i starten og slutningen i forhold til større projekter, vi har i gang. Dataminds har hjulpet os med at sikre, at datagrundlag og senere rapportering sker på den mest cost-effektive og brugervenlige måde. I forhold til analyser, er vi blevet mere bevidste om at se det hele som én analyseproces med in- og output. Derudover har vi fået effektiviseret vores indkøb af analyser fra andre leverandører efter den analysemodel, som Dataminds har introduceret. Vi har også kunnet stille krav om mere gennemskuelighed fra andre leverandører.

Samarbejdet har fungeret fint fagligt, hvor selve løsningen, de har lavet, modsvarer vores forventninger. Dataminds hører til kategorien af leverandører, der laver meget få fejl. Og de er hurtige til at rette op på dem. Opdager de selv en fejl, melder de ud, og siger at det skal laves om. De er gode til at forholde sig til problemstillinger, og spørge, om man kan lave noget på en anden måde. Vi har også brugt Kim Lillesøe som sparringspartner og fået nogle synspunkter på en diskussion med et andet analyseinstitut. Han har desuden været proaktiv og selv ringet med input, hvis han havde noget. Det siger os, at vi har med en leverandør at gøre, som er engageret i kunden.

Jeg vil gerne anbefale Dataminds til andre, og har også allerede gjort det, hvor jeg har talt positivt om dem. Også internt her i huset. Og i forhold til tilgængelighed kan man ringe til dem, og de er fleksible, også med kort varsel. De er villige til at tage fra, og ringer hurtigt tilbage. Det er meget behageligt, at man også får hurtigt svar tilbage på mail. Det virker til, at de tænker meget over kundens behov, og de er gode til at sætte sig i kundens sted, så jeg får den løsning, der passer til os. Skulle der være noget, der skal ændres, er der altid gode argumenter for det."

Peter Hatlö
Market Research Manager
PostNord Group AB

Formidl dine insights internt i organisationen

Få mere ud af dine data og gør dem tilgængelige for din organisation

 • Analyser og visualiser dine data med Power BI
 • Del dine rapporter med din organisation
 • Løs dine udfordringer med GDPR by design
 • Avanceret fildeling med styring af adgangsniveauer og versioner

Formidl dine insights med andre udenfor organisationen

Pust liv i dine data og del dine indsigter med eksterne stakeholders

 • Gør dine data til et kommercielt produkt
 • Del virksomhedens indsigter med kunder og leverandører
 • Få et overblik over hvem der læser dine rapporter
 • Brug Power BI til at formidle din viden videre i værdikæden

KONTAKT EN KONSULENT

 

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os.

Kim Lillesøe

Kim Lillesøe

Stifter og Partner
kli@dataminds.com
+45 2516 1959