Forecasting

Mange af de bedste forecasting-modeller og -værktøjer er i dag tilgængelige som open-source teknologier. Det betyder, at virksomheder uden store investeringer i dyrt software kan komme i gang med at optimere og tilpasse deres forretning ud fra state-of-the-art forecasting-algoritmer.

I Dataminds er vi på forkant med udviklingen indenfor forecasting-teknikker og -teknologier, og vi har opbygget processer, datamodeller, løsninger og dashboards, der baserer sig på seneste udvikling inden for feltet.

Lad os hjælpe jer med at komme i gang med forecasting. Vi leverer skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i jeres virksomhed.

Vi viser værdien

Vi kvantificerer problemstillingen, opstiller konkrete løsninger og tester i samarbejde med jer værdien i forhold til jeres forretning.

Vi implementerer løsningen

Vi implementerer et driftsetup, så det passer til jeres virksomhed. Vores forecasting-løsninger, kan både stå alene eller integreres i jeres eksisterende IT- og rapporteringsmiljø.

Vi supporterer og/eller drifter

Efter overdragelse yder vi løbende service med fokus på forbedringer af både forecastingens kvalitet og teknisk setup. Vi kan også varetage driften af jeres løsning og på den måde sikre vedligeholdelse samt garantere hurtig support.  

Keywords

Forecasting Big data analytics Automation SQL Server R Azure Batch Azure Data Lake

forecastning case presentation

Med Dataminds sikres

 

  • Cost-benefit-baseret tilgang til forecastingens kvalitet
  • Effektive arbejdsgange
  • Kontinuerlig udvikling
  • Driftssikkert og skalerbart setup

DET SIGER VORES KUNDER

 

"Vores samarbejde med Dataminds tog udgangspunkt i at lave et omkostningsforecast baseret på data science i forbindelse med budgetlægning. Vi havde selv forsøgt at lave et tilsvarende forecast, men kunne ikke komme i mål med det, da vi på daværende tidspunkt ikke havde de rette kompetencer og erfaring. Vi valgte Dataminds, dels på grund af deres erfaring med statistisk forecasting og dels på grund af deres mulighed for at være tilstede ”on-site” hos os. Dette gav os mulighed for at være tæt på processen.

Samarbejdet har fungeret fint, og vi har ikke haft de store behov for at sadle om undervejs. Vi har været vant til at løse denne type opgaver in-house, hvor der på forhånd er et indforstået kendskab til vores data. Der har ikke været de store tilbageløb, hvilket har været positivt. Samarbejdet levede op til forventningerne.

Samarbejdsformen med Dataminds giver mulighed for løbende sparring og udvikling, hvilket passer godt til JYSK."

Anders Sylvest
Director, Controlling and loss prevention
Finance Nordic
JYSK

"Dataminds gav os noget, vi ikke har haft før. De gav os bedre indsigt i de muligheder, der er i statistisk modellering til at forbedre vores forecast processer via statistisk analyse af store datamængder. Det, at de har erfaring på tværs af brancher, var også interessant, da det kunne udfordre os på vores sædvanlige måde at arbejde på.

Dataminds er en god samspiller. Vi satte pris på de kompetencer, de bragte ind i projektet, og på hvordan løbende workshops altid havde fokus på løsningens anvendelighed og evne til at øge indsigten i data. Dataminds havde en god lydhørhed for vores problemstillinger og evne til at arbejde løsningsorienteret. Kim Lillesøe var god til at forstå vores udfordringer og konvertere vores data til modeller, der giver øget indsigt i vores forretning.

Vi kunne godt lide Dataminds' resultatorienterede tilgang, som passer godt til os. Vi fik en løsning, som vi kan anvende her og nu samt medvirke til at øge vores indsigt i vores forretning. Det kan anbefales til andre at arbejde sammen med Dataminds, hvis man har et stort datamateriale, man ikke er sikker på, at man bruger optimalt. Statistisk modellering er helt sikkert noget, vi i Danfoss kommer til at arbejde mere med."

Mads Pinnerup
Vice President, Business Support
Danfoss A/S

Hvorfor forecastning?

 

Forecasting af fremtidig efterspørgsel er værdifuld i mange situationer. Et nøjagtigt forecast er ofte afgørende, når der skal træffes beslutninger omkring fremtidige investeringer, planlægning af bemanding, styring af værdikæde, lagerbeholdninger og meget mere.

Præcise forecasts bidrager til store besparelser og er afgørende i forhold til at garantere leveringssikkerhed og skabe en god kundeoplevelse og i sidste ende skabe øget indtjening.

forecastning case presentation

KONTAKT EN KONSULENT

 

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os.

Kim Lillesøe

Kim Lillesøe

Stifter og Partner
kli@dataminds.com
+45 2516 1959