6Letm_UUAAAAAAs3j5Mr6kFNVGQJOEBrrrKZOLZw
Forecasting

Mange af de bedste forecasting-modeller og -værktøjer er i dag tilgængelige som open-source teknologier. Det betyder, at virksomheder uden store investeringer i dyrt software kan komme i gang med at optimere og tilpasse deres forretning ud fra state-of-the-art forecasting-algoritmer.

I Dataminds er vi på forkant med udviklingen indenfor forecasting-teknikker og -teknologier, og vi har opbygget processer, datamodeller, løsninger og dashboards, der baserer sig på seneste udvikling inden for feltet.

Lad os hjælpe jer med at komme i gang med forecasting. Vi leverer skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i jeres virksomhed.

Vi viser værdien

Vi kvantificerer problemstillingen, opstiller konkrete løsninger og tester i samarbejde med jer værdien i forhold til jeres forretning.

Vi implementerer løsningen

Vi implementerer et driftsetup, så det passer til jeres virksomhed. Vores forecasting-løsninger, kan både stå alene eller integreres i jeres eksisterende IT- og rapporteringsmiljø.

Vi supporterer og/eller drifter

Efter overdragelse yder vi løbende service med fokus på forbedringer af både forecastingens kvalitet og teknisk setup. Vi kan også varetage driften af jeres løsning og på den måde sikre vedligeholdelse samt garantere hurtig support.  

Keywords

Forecasting Big data analytics Automation SQL Server R Azure Batch Azure Data Lake

forecastning case presentation

Med Dataminds sikres

 

  • Cost-benefit-baseret tilgang til forecastingens kvalitet
  • Effektive arbejdsgange
  • Kontinuerlig udvikling
  • Driftssikkert og skalerbart setup

DET SIGER VORES KUNDER

 

 

Hvorfor forecastning?

 

Forecasting af fremtidig efterspørgsel er værdifuld i mange situationer. Et nøjagtigt forecast er ofte afgørende, når der skal træffes beslutninger omkring fremtidige investeringer, planlægning af bemanding, styring af værdikæde, lagerbeholdninger og meget mere.

Præcise forecasts bidrager til store besparelser og er afgørende i forhold til at garantere leveringssikkerhed og skabe en god kundeoplevelse og i sidste ende skabe øget indtjening.

forecastning case presentation

KONTAKT EN KONSULENT

 

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os.

Kim Lillesøe

Kim Lillesøe

Stifter og Partner
kli@dataminds.com
+45 2516 1959