6Letm_UUAAAAAAs3j5Mr6kFNVGQJOEBrrrKZOLZw
Kundemålinger

Vil du have direkte adgang til hvad dine kunder tænker og siger? Så er en kundemåling fra Dataminds et værdifuldt redskab.

Vi har mange års ekspertise med at afdække virksomheders kundetilfredshed, f.eks. via online spørgeskemaundersøgelser. Vi har arbejdet med mange forskellige modeller og skræddersyede løsninger, der har forbedret kundetilfredsheden i mange virksomheder på tværs af forskellige brancher.

Kontakt os, hvis vi skal tage temperaturen blandt jeres kunder – vi er klar!

Vi viser værdien

Vi udvikler dét spørgeskemasetup, der passer til jeres virksomhed, branche mm. i et tæt samarbejde med jer. Det sikres, at udformningen af spørgsmålene indfanger præcis de data, der kan skabe den størst mulige værdi for jeres virksomhed.

Vi indsamler og analyserer

Vi indsamler data elektronisk via vores eget online system og står for hele behandlingen. Vores teoretisk underbyggede og professionelle værktøjer sikrer herefter en dybdegående analytisk indsigt i det indsamlede data.

Vi rapporterer og distribuerer

Vi afrapporterer og distribuerer jeres resultater og findings i dét format, som passer til jeres ønsker og ressourcer. Vi tilbyder f.eks. rapporter via en online portal, Power BI dashboards samt i velkendte Office værktøjer.

Keywords

Kundemålinger NPS Net Promoter Score Spørgeskema Meningsmåling Tilfredshedsundersøgelse

Med Dataminds sikres

 

  • Professionel og sikker håndtering af data
  • Rådgivning fra vores konsulenter under hele forløbet
  • Konkrete og brugbare resultater

DET SIGER VORES KUNDER

 

”I Inter Primo er vi på en rejse for at blive mere kundeorienterede. Vi havde før kun lavet kundemålinger sporadisk på nogle få lande. Vi valgte Dataminds til at støtte og udarbejde en kundemåling på gruppeniveau (6 lande). Valget af Dataminds var begrundet af de kapaciteter Dataminds bragte i spil, herunder deres kompetencer og deres digitale løsning med integration i Power BI; en konkurrencedygtig cocktail der passede rigtig godt til vores behov. Andre løsninger vi så, var mere komplekse og mindre fleksible. Vi kan godt lide, at vi ikke er låst i en løsning, og at vores data og know-how kan bruges igen senere og integreres i vores sales excellence værktøjskasse.

Opsætningen i BIG, som den digitale løsning hedder, gik lynhurtigt, hvilket jeg var imponeret over. BIG er brugervenligt og giver os et godt overblik på lande, segment og kundeniveau under dataindsamlingen og analysen, og vi får på kundeniveau mulighed for at reagere hurtigt på både kvantitativ og kvalitativ kundefeedback.

Samarbejdet med Dataminds var en rigtig god proces. Dataminds konsulenter var yderst fleksible og meget kompetente sparringspartnere under hele forløbet.”

Kristoffer Buhl Larsen
Group Sales Development Director
Inter Primo A/S

"Vi har samarbejdet med Dataminds i en årrække. Det, jeg godt kan lide ved dem, er, at vi har en god dialog, hvor der også er plads til, at vi bringer nye emner og ændringer på banen. Dataminds er ikke en tung organisation, men derimod bliver vi mødt med tålmodighed, når vi har behov for det, f.eks. i forbindelse med udfordringer med dataudtræk. Der er stor fleksibilitet, så vi når det alligevel til den aftalte deadline trods vores udfordringer med intern koordination og dataudtræk.

Vi oplever, at vi får god hjælp også til formulering af spørgsmål, så de bliver fornuftige til målinger. Der er en høj svarprocent, hvilket er udtryk for, at tingene fungerer i forhold til de kunder, vi henvender os til. Der er også god sparring til at tænke fremadrettet med henblik på tilsvarende undersøgelser fremover. Vores vedvarende samarbejde er også et resultat af, at der er en god balance mellem omkostninger og det arbejde, som vi får fra Dataminds. De er åbne overfor, at vi kan tilkøbe de ydelser, vi har brug for som add-on. Derfor tror jeg også, at det bl.a. kan være interessant for andre virksomheder, som ligner os, som heller ikke har en selvstændig afdeling til at servicere organisationen med målinger af denne art."

Søren Boe
Business Development Manager
Trioplast Industrier AB

Hvorfor kundemålinger?

 

Vores kundemålinger sikrer jer indsigt i, hvor tilfredse og loyale jeres kunder er. Hvem er kernekunderne? Hvem er på vej væk? Og hvordan vurderes NPS?

Foruden en segmentering af kunderne giver vores målinger konkrete bud på, hvilke parametre, der skal prioriteres for at kundeafgangen mindskes, tilfredsheden øges og de gode relationer opretholdes.

KONTAKT EN KONSULENT

 

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os.

Torben Friis Møller

Torben Friis Møller

Stifter og Partner
tfm@dataminds.com
+45 2516 1955
 
Niels Tor Danmark

Niels Tor Danmark

Konsulent
ntd@dataminds.com
+45 2083 5147