6Letm_UUAAAAAAs3j5Mr6kFNVGQJOEBrrrKZOLZw
Datascience

Vi er specialister inden for Business Intelligence, Analytics og Business Process Management. Vi kombinerer stærke kompetencer inden for statistisk analyse, databehandling og IT, og skaber intelligente løsninger, der støtter op omkring vores kunders beslutningsprocesser.

Vi leverer løsninger inden for tre hovedområder

Analytics
Advanced Analytics, Machine Learning, Churn modellering, prædiktive analyser, simulation, scenariebygning, prognoser, NPS. Læs mere
Processer
Procesoptimering, datamodellering, robotics, automatisering, implementering, integration, IT-løsninger. Læs mere
Rådgivning
Design af BI setup, sammenspil mellem IT og mennesker, kompetenceopbygning, ressourcestyring, performance management, procesplanlægning. Læs mere

DATA SCIENCE GJORT ENKELT

 

Fra Business Potential til Business Performance

Vi har mange års erfaring med projektledelse og benytter samme leverancemodel i alle vores projekter. Vi fokuserer på tre essentielle trin, der gør det muligt at levere de bedste løsninger og omdanne vores kunders business potential til business performance.

DATAINDSAMLING

Det første trin er en dataindsamlingsproces. Dataminds hjælper med at identificere de mest relevante data i forhold til de aktuelle udfordringer. Vi påtager os både en rådgivende og en deltagende rolle og hjælper således med at tilvejebringe data fra relevante datakilder samt at transformere disse til anvendeligt, analyserbart data.

ANALYSE

Herefter følger analysefasen, hvor vi udnytter vores teoretiske ekspertise indenfor Business Analytics til at udarbejde en økonometrisk model, der giver den bedst mulige indsigt i din virksomheds udfordring.

RAPPORTERING OG IMPLEMENTERING

Det sidste trin indebærer præsentationen af resultaterne, hvor vi leverer alt fra beslutningssupporterende rapporter og dashboards til integrerede løsninger, der automatiserer din virksomheds beslutnings- og planlægningsprocesser. Uanset den konkrete løsning, sikrer vi dig muligheden for at grave ned i resultaterne, filtrere på relevante dimensioner og opnå et mere komplet overblik over din virksomheds udfordringer, så du kan identificere dit næste skridt og omdanne Business Potential til Business Performance.

KONTAKT EN KONSULENT

 

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os.

Kim Lillesøe

Kim Lillesøe

Stifter og Partner
kli@dataminds.com
+45 2516 1959
 
Torben Friis Møller

Torben Friis Møller

Stifter og Partner
tfm@dataminds.com
+45 2516 1955
 
Kasper Pilman Kristensen

Kasper Pilman Kristensen

Konsulent og Partner
kpk@dataminds.com
+45 2212 1269