6Letm_UUAAAAAAs3j5Mr6kFNVGQJOEBrrrKZOLZw
Analytics

Dataminds har mange års erfaring med økonometriske modeller og prædiktive analyser, der bidrager til nye indsigter, perspektiver og i sidste ende bedre beslutninger hos vores kunder.

Business Analytics

Når vi arbejder med Business Analytics, er det centralt, at vores løsninger skaber ny indsigt og signifikant indtjeningsmæssigt udbytte. Vores mål med Business Analytics er at forklare komplekse fænomener i din virksomhed og omdanne dem til forklarende og overskuelig information, som du kan bruge til at optimere din virksomhed og dens beslutningstagning.

Det er vigtigt for os at gøre en forskel. Vi sikrer derfor, at vores analyser kan distribueres til alle relevante agenter på tværs af afdelinger. Dette kan være gennem alt lige fra beslutnings-supporterende rapporter og dashboards til integrerede løsninger, der automatiserer din virksomheds beslutnings- og planlægningsprocesser.

Advanced Analytics

Advanced Analytics er den komplekse, og teoretisk tunge, disciplin indenfor Business Analytics, der bruges til at finde og forklare ukendte tendenser i et datasæt.

Advanced Analytics kræver en stor forståelse for forskellige statistiske metoder for at kunne skabe de rigtige algoritmer i forskellige sammenhænge. Vi anvender mange års erfaring med statistisk modellering til at skabe en dybere indsigt, lave prognoser og generere unikke anbefalinger.

Vi anvender en række forskellige værktøjer og teknologier, når vi arbejder med Advanced Analytics. Vi bruger dog primært SQL til at skabe en datamodel og RStudio samt Phyton til at gennemføre vores analyse.

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED

 

Machine learning dækker over en gruppe af metoder inden for datalogi og anvendt statistik, hvor man arbejder med at bygge algoritmer, der bliver bedre til deres opgave baseret på de erfaringer, de får fra data.
Vi anvender forskellige machine learning-teknikker til at afdække mønstre og strukturer, som traditionelle statistiske metoder ikke er i stand til.
I enhver ledelsesmæssig beslutning indgår elementer af forecasting. Nøjagtige forudsigelser af efterspørgsel og trends er en nødvendighed, når moderne virksomheder skal manøvrere igennem sæsonudsving, øget konkurrence, prispres og pludselige udsving i konjunkturer eller efterspørgsel.
I Dataminds ruster vi vores kunder til fremtiden. Vi identificerer de drivende faktorer bag jeres efterspørgsel og i samarbejde med jer vælger vi dén forecasting metode, der passer til jeres specifikke udfordring, livscyklus og tilgængelige datagrundlag.
Fastholdelse af kunder er blandt topprioriteterne hos mange virksomheder. Nøglen til dette er forståelsen af årsagerne til kunders fravalg samt vurdering risikoen forbundet med individuelle kunder; begge essentielle komponenter i designet af en datadrevet fastholdelsesstrategi.
Vi udstyrer vores kunder med churn-værktøjer, der kombinerer disse elementer og giver indsigt og output, der driver beslutningstagning på tværs af virksomheden.
Scenariebygning er omdannelsen af aktuelle og historiske tendenser og begivenheder til konsekvente beskrivelser af potentielle fremtidige situationer samt identifikationen af mulige veje derhen.
Vi identificerer mulige fremtidsscenarier og assisterer i overgangen fra scenarier til sandsynlige prognoser. Vi identificere usikkerheder, risici og begrænsninger og bidrager således til forbedret strategisk udvikling, hvor der ikke kun fokuseres på den mest sandsynlige fremtid men også på en række mere eller mindre sandsynlige alternativer.

UDVALGTE CASES

 

 

Aarhus Kommune

Budgetfordelingsmodel til Sundhed og Omsorg

Boligportalen

Potentialeberegning og implementering

SE

Asset Management i SE Energi & Klima

KONTAKT EN KONSULENT

 

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os.

Kim Lillesøe

Kim Lillesøe

Stifter og Partner
kli@dataminds.com
+45 2516 1959
 
Kasper Pilman Kristensen

Kasper Pilman Kristensen

Konsulent og Partner
kpk@dataminds.com
+45 2212 1269
 

SERVICES

 

Vi er specialister inden for Business Intelligence, Analytics og Business Process Management. Vi kombinerer stærke kompetencer inden for statistisk analyse, databehandling og IT, og skaber intelligente løsninger, der støtter op omkring vores kunders beslutningsprocesser.

LÆS MERE

 

Analytics
Advanced Analytics, Machine Learning, Churn modellering, prædiktive analyser, simulation, scenariebygning, prognoser, NPS. Læs mere
Processer
Procesoptimering, data modellering, robotics, automatisering, implementering, integration, IT-løsninger. Læs mere
Rådgivning
Design af BI setup, sammenspil mellem IT og mennesker, kompetenceopbygning, ressource-styring, performance management, proces planlægning. Læs mere