6Letm_UUAAAAAAs3j5Mr6kFNVGQJOEBrrrKZOLZw
Processer

Selvom procesoptimering som regel indebærer en IT-løsning, starter et projektforløb hos os altid med et indgående kendskab til din forretning.

Procesoptimering

Det hovedsagelige formål med procesoptimering er at skabe en løsning, der giver gennemsigtighed og overblik over din virksomheds processer. Det indebærer ligeledes at skabe indsigt i, hvor i din virksomhed du kan forbedre forskellige processer. Det vil være forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Derfor er det vigtigt for os at få en forståelse for jeres virksomhed i forhold til, hvor vi kan være mest effektive, inden vi skaber en IT-løsning.

Vores IT-løsninger indeholder fleksibelt og intelligent softwareudvikling, som understøtter Business Analytics, optimering og indsigtsfuld datavisualisering.

Data modelling

Ingen analyse er stærkere end dens datagrundlag, og derfor starter vi ethvert projekt med at lave et data-setup, der sikrer, at både flow- og opbevaringen af data er konsistent og fyldestgørende i forhold til jeres behov.

Vi har mange års erfaring med forskellige analysetyper og er eksperter i at tilrettelægge jeres data, så det passer til jeres specifikke udfordring og analyse.

Vi bruger- og anbefaler typisk Microsoft SQL til opbygning af vores data-modeller, men laver også løsninger i eksempelvis Microsoft Azure.

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED

 

Robotics er en bred vifte af teknikker til automatisering af processer. Det kan være både hel og delvis automatisering, som kan anvendes i en række sammenhænge, og med forskellige grader af kompleksitet, for at frigøre ressourcer fra standardiserede opgaver.
Tid er penge, og med Robotics kan vi levere automatiserede løsninger, som gør det muligt at gennemsøge store databaser, assistere din virksomhed med planlægningsopgaver eller et utal af andre tidsoptimerende processer. Fælles for alle vores Robotics-løsninger er, at de frigør ressourcer, så jeres ansatte får tid til deres kerneopgaver og kan bruge deres kernekompetencer i stedet for at bruge lang tid på at administrere og søge i store datamængder. Vores løsninger har altid fokus på at give jer mest value-for-money, og med vores IT-kompetencer er Robotics et naturligt udgangspunkt for at lave værdifuld automatisering i jeres virksomhed.
Crawling og Scraping er to tæt relaterede metoder til at gennemsøge og udtrække information fra websider, lokale servere eller andre datakilder til en database. Opgaver, der ville være langsommelige at foretage manuelt kan i stedet eksekveres som automatiske processer, som kan hjælpe jer med alt fra markedsanalyser til forecasting.
I Dataminds håndterer vi alle dele af processen, som både involverer et setup til udtræk af relevant data fra de rigtige kilder, rensning af udtrukket data og strukturering af data, så det nemt kan indlæses. Slutproduktet er en overskuelig database med relevant data til belysning af netop de dele af forretningen, I har behov for. F.eks. kan vi levere automatiserede dataudtræk baseret på API gennem åbne databaser som Danmarks Statistik, så I altid er opdateret med det nyeste data. Alt i alt er Crawling og Scraping særdeles effektive værktøjer til at klare ellers meget ressourcetunge opgaver.
I Dataminds hjælper vi jer med implementering af vores løsninger, så de kan indgå i jeres daglige opgaver og skabe værdi for jeres virksomhed. Hvad end processerne skal hjælpe jer med at træffe forretningsbeslutninger eller frigøre personaleressourcer, har vi fokus på at I så let som muligt kan anvende dem.
I sidste ende er formålet med at opbygge processer værdiskabelse i jeres virksomhed. Hos Dataminds kombinerer vi forretningsmæssig forståelse med stærke IT-kompetencer for at hjælpe jer med at udnytte processernes muligheder optimalt. En løsning fra os er således en metode til at omdanne Business Potential til Business Performance.

KONTAKT EN KONSULENT

 

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os.

Torben Friis Møller

Torben Friis Møller

Stifter og Partner
tfm@dataminds.com
+45 2516 1955
 
Kasper Pilman Kristensen

Kasper Pilman Kristensen

Konsulent og Partner
kpk@dataminds.com
+45 2212 1269
 

SERVICES

 

Vi er specialister inden for Business Intelligence, Analytics og Business Process Management. Vi kombinerer stærke kompetencer inden for statistisk analyse, databehandling og IT, og skaber intelligente løsninger, der støtter op omkring vores kunders beslutningsprocesser.

LÆS MERE

 

Analytics
Advanced Analytics, Machine Learning, Churn modellering, prædiktive analyser, simulation, scenariebygning, prognoser, NPS. Læs mere
Processer
Procesoptimering, data modellering, robotics, automatisering, implementering, integration, IT-løsninger. Læs mere
Rådgivning
Design af BI setup, sammenspil mellem IT og mennesker, kompetenceopbygning, ressource-styring, performance management, proces planlægning. Læs mere