6Letm_UUAAAAAAs3j5Mr6kFNVGQJOEBrrrKZOLZw
Rådgivning

Vi tilbyder strategisk rådgivning inden for Business Intelligence, Data Mining, Big Data og Business Analytics. Vi har mange års erfaring fra forskellige projekttyper og problemstillinger, og har udviklet en unik evne til at anskue udfordringer fra nye vinkler.

Business Intelligence

Business Intelligence er foreningen af applikationer, mennesker, infrastruktur og værktøjer, der giver din virksomhed mulighed for at få adgang til- og analysere data og herigennem forbedre og optimere beslutninger og performance.

Business Intelligence er blevet en nødvendighed for både private og offentlige virksomheder og kan føre til omkostningsreduktioner, bedre og hurtigere beslutningsprocesser og en lettere identifikation af nye forretningsmuligheder.

Et succesfuld Business Intelligence setup kræver ikke blot en god IT-løsning, men afhænger også af en god implementering, de rigtige kompetencer og af sammenspillet mellem IT og mennesker. Vi rådgiver i alle aspekter af jeres Business Intelligence setup og supporterer jer gennem enhver fase af forløbet.

Performance management

I samarbejde med din virksomhed finder vi de rigtige parametre, som din virksomhed bør måle sin performance på. Sammen udvælger vi de rigtige KPI’er i forhold til netop din virksomheds strategi, og med integreret Performance Management skaber vi transparens på tværs af virksomheden, og det hjælper dine medarbejdere og afdelinger med at arbejde mod det samme mål.

Vi hjælper både med den rådgivende del af Performance Management, og vi sørger for at implementeringen sker fejlfrit.

KONTAKT EN KONSULENT

 

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os.

Kim Lillesøe

Kim Lillesøe

Stifter og Partner
kli@dataminds.com
+45 2516 1959
 
Torben Friis Møller

Torben Friis Møller

Stifter og Partner
tfm@dataminds.com
+45 2516 1955
 

SERVICES

 

Vi er specialister inden for Business Intelligence, Analytics og Business Process Management. Vi kombinerer stærke kompetencer inden for statistisk analyse, databehandling og IT, og skaber intelligente løsninger, der støtter op omkring vores kunders beslutningsprocesser.

LÆS MERE

 

Analytics
Advanced Analytics, Machine Learning, Churn modellering, prædiktive analyser, simulation, scenariebygning, prognoser, NPS. Læs mere
Processer
Procesoptimering, data modellering, robotics, automatisering, implementering, integration, IT-løsninger. Læs mere
Rådgivning
Design af BI setup, sammenspil mellem IT og mennesker, kompetenceopbygning, ressource-styring, performance management, proces planlægning. Læs mere