Data Science konsulent

Dataminds søger dygtige Data Science konsulenter

Vil du være en del af en dynamisk virksomhed i vækst? Drømmer du om at arbejde som konsulent indenfor Data Science, Business Intelligence, Analytics og Business Process Management?

Dataminds er en spændende og innovativ konsulentvirksomhed med succes indenfor Data Science og BI. Vi søger lige nu konsulenter til vores kontor i Aarhus, der har lyst til at blive en del af en virksomhed og et team med årelang erfaring samt positiv profilering i markedet.

Du vil indgå i et dynamisk team af analytikere og konsulenter, hvis rolle er at løse forretningsmæssige problemstillinger med en stærkt datadrevet tilgang. Til dine arbejdsopgaver vil du typisk benytte værktøjer som SQL, Power BI, Excel, R m.m.

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.merc, cand.oecon, eller noget lignende. Du besidder et nysgerrigt og positivt drive og prioriterer at være på højde med udviklingen indenfor Data Science og BI. Praktisk erfaring fra tidligere jobs, relevante kurser eller lignende er en fordel, men ikke et krav.

Som vores nye Data Scientist forventes det, at du:

  • Er systematisk, struktureret og kvalitetsbevidst i opgaveløsning samt forstår vigtigheden af overholdelse af aftaler og deadlines
  • Har erfaring med SQL, PowerBI, Excel og/eller R
  • Demonstrerer en proaktiv approach og er direkte og vedholdende, når idéer skal formuleres, udveksles og afprøves, for derigennem at kunne nå til løsning af problemer og for at sikre opnåelse af mål
  • Har lyst til – på eget initiativ – at udvikle dig fagligt, og er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye teknologier og metoder
  • Er i stand til at strukturere din egen arbejdsdag og tage ansvar for dine opgaver
  • Besidder en konsulentånd og trives i dialog med kunder og samarbejdspartnere

Vi tilbyder:

  • Et job med afvekslende opgaver og mulighed for masser af ansvar
  • En arbejdsplads, der sætter pris på dine præstationer og videreudvikling, og hvor du også er en vigtig del af virksomhedens fortsatte succes
  • Et fællesskab, hvor vi altid stræber efter at være de bedste og mest professionelle
  • Et ungdommeligt og livligt arbejdsmiljø, der ikke går af vejen for en omgang bordtennis, en løbetur eller en fredagsøl. Du har måske andre forslag?

Send os en ansøgning vedlagt dit CV og fortæl, hvad du kan tilføre Dataminds. 

Skriv til kli@dataminds.com eller ring til Kim Lillesøe på mobil +45 25 16 19 59 for en uforpligtende – og fortrolig – samtale. Vi behandler ansøgninger løbende.

Ugentlig arbejdstid vil være 37 timer. Arbejdssted er på vores kontor i Frichsparken: Søren Frichs Vej 38A, 8230 Åbyhøj.