Data Science og Business Intelligence som en service

Data Science og Business Intelligence leveret som en service


Med BIG tilbyder vi BI og Data Science som en service i skyen.

Vi har samlet vores best practices i én platform.

Vi har i dag mere end 75 virksomheder på platformen, og vi tilbyder ikke kun en teknisk best practice, men også hjælp til udrulning, overvågning, drift og support.

Big Wins

icon

Track brugen af indsigter på tværs af organisationen

icon

Single Sign On integration og 2-faktorgodkendelse

icon

Sikkerhed i top

icon

Udbyg platformen modulært og agilt

icon

Kom hurtigt i gang

icon

Integrér med forskellige datakilder

icon

Tilpas platformen til jeres behov

icon

Nem og fleksibel styring af adgang og brugerrettigheder

Formidl dine indsigter internt i organisationen

Ved hjælp af BIG kan du få mere ud af dine data ved at gøre dem tilgængelige for hele organisationen eller blot enkelte relevante afdelinger.

BIG Solutions

Tænk stort med data og skab værdi på tværs af din organisation.

icon
Market and Customer Research

Foretag løbende og dynamisk markeds- og kundeanalyser på tværs af datakilder med BIG og Power BI.

icon
Business Intelligence som en service

Kom nemt og hurtigt i gang med Business Intelligence i din virksomhed.

icon
Dataprodukter

Nem og fleksibel distribuering af dataprodukter til eksternt og internt brug.

icon
Machine Learning og Data Science som en service

Automatiser Machine Learning og Data Science løsninger gennem BIG.

icon
Partner Setup

Få en BIG Partner løsning med fuld adgang til at tilpasse BIG til jeres eget behov.

Market and Customer Research

Markeds- og kundeanalyse har historisk været et felt med mange omskiftelige interne, såvel som eksterne, datakilder og rapporteringsformer. Vi har optimeret brugen af Power BI til Market- and Customer Research, og opbygget generiske datamodeller til håndtering af alle de klassiske udfordringer:

  • Missing values 
  • Vægtning 
  • Rapporteringsregler 
  • Significans test 
  • Krydstabuleringsbehov 
  • Effektberegninger 

Med BIG har vi udviklet en platform, der giver én indgang til alle indsigter. Ved at samle alle indsigter i én platform har vi bevist, at vi kan øge brugen på tværs af insights og få markeds- og kundeanalyser tilbage i centrum af virksomheden. BIG fungerer i dag som Market- and Customer Research portal for en række af Nordens største virksomheder. Vi hjælper ikke kun med portalen, men også rådgivning om, hvordan I får mere ud af jeres data, og hvordan I får aktiveret jeres indsigter i hele organisationen.


BI som en service

For at komme i gang med BI kræver det typisk en del af din virksomhed. Investeringer i værktøjer og kompetencer kan være en væsentlig indtrædelsesbarriere for mange virksomheder. Med BIG har vi udviklet et shared serviced koncept til BI, hvor du kun betaler for brugen, og vi hjælper med at skalere løsningen til dit behov. Vi hjælper dig i gang med alt fra data warehouse til rapportering, og drifter hele dit BI setup gennem BIG. Du kan komme i gang på få uger og kender omkostningerne med sikkerhed. Vi hjælper vores kunder med at få indsigter i, og overblik, over deres forretning. Finans, salg, pricing, forecasting og planlægning – alt sammen med Power BI – som service!

Dataprodukter

BIG er den optimale infrastruktur til deling af data på indsigtsniveau mellem virksomheder. For mange virksomheder er data et oplagt produkt, der kan skabe en direkte indtægt, eller øge loyaliteten hos deres kunder. Med BIG tilbyder vi en platform, der kan dele jeres dataprodukter med jeres kunder, leverandører eller andre samarbejdspartnere. I Dataminds har vi selv udviklet et dataprodukt i dashboard-form, hvor mere end 1000 revisorer i Danmark har adgang på abonnementsbasis. Se revisionidanmark.dk og lad jer inspirere til en snak om, hvordan jeres data kan aktiviseres i forhold til jeres samarbejdspartnere.

Machine Learning

I Dataminds har vi de sidste 14 år hjulpet kunder med at opbygge Machine Learning-modeller til scoring af kunder, produkter, aktiver osv. På baggrund af mange projekter har vi oplevet kompleksiteten på vores kunders side, når det kommer til at sætte disse modeller i drift. Det er ikke nødvendigvis en standardløsning i BI afdelingen – hverken når det kommer til kompetence eller teknologi. Når en Machine Learning-model er opbygget, tilbyder vi drift og en overvågning gennem BIG.

Partner Setup

BIG anvendes ikke kun af Dataminds, men også af samarbejdspartnere i Danmark, England og USA. Ønsker du at blive en partner og anvende BIG til jeres formål, så kontakt os endelig.