Kontakt:
Kasper Pilman Kristensen
Konsulent og partner
+45 22 12 12 69
kpk@dataminds.com

Fremtidssikret Datastruktur for Optimeret Rapportering

Udfordring

“Da vi skulle udfase vores tidligere værktøj og ønskede at overgå til Microsoft Power BI til fremtidig salgs- og ledelsesrapportering, havde vi brug for hjælp til at opbygge en platform baseret på den rette datastruktur. Først og fremmest skulle vi bruge de data, vi har, til at skabe mere indsigt. Platformen skulle også give flere medarbejdere end tidligere mulighed for overblik over, hvordan forretningen kører. Dette inkluderede både topledelsen og filialcheferne.

Udover resultater, ville vi gerne kunne følge op på de aktiviteter, produkter og ydelser, vi giver vores kunder. Sådan at vi bliver klogere på hvad præcist, der skaber mere indtjening og bedre kundeoplevelser. Designmæssigt havde vi behov for, at vi selv kunne arbejde videre med løsningen bagefter, og også bygge flere rapporter ind i den.”

Løsning

“Dataminds indsamlede ønsker fra filialerne til hver enkelt af rapporterne. Disse er herefter opbygget med et design, der er intuitivt og nemt at bruge, og som virker hver gang, man trykker på en knap. Vi er nu i gang med at integrere flere rapporter og indlæse flere data baseret på den viden, vi har fået ind i organisationen. Målet var netop også at have en fleksibilitet i egne kompetencer, som så kan suppleres med samarbejdet med Dataminds, når der er udfordringer, vi ikke selv kan løse.

I og med at filialcheferne har været involveret i, hvordan løsningen blev udformet efter en afdækning af deres behov, kan de også bedre bruge indsigterne i deres egen hverdag.”

Værdi

“Der ligger en stor værdi i, at bruge tiden på at lave det helt rigtige fundament for platformen. Det betyder nemlig, at vi selv kan skalere og arbejde videre på den rigtige måde – og i et højere tempo. Eftersom vi nu har et helt hold af medarbejdere med ny læring, har vi opnået den fleksibilitet fremadrettet, som vi ønskede.

Vores platform har, udover en større transparens og mere indsigt ved hjælp af data, givet os mulighed for at tage udgangspunkt i de strategiske mål, når vi udformer vores rapportering. Dette er også en optimering i forhold til vores tidligere setup.

Jeg vil gerne anbefale Dataminds, da vi har været meget tilfredse med både resultatet og processen. Der har været en god forståelse af vores forretning, og den respekt og fortrolighed der skal være. Alle aftaler er blevet overholdt, også tidsmæssigt. Der har været mange gode drøftelser undervejs, som har været tillidsbaserede og konstruktive. Kort sagt, har der været en rigtig god kemi mellem os, hvilket gør, at vi har fortsat samarbejdet.”

Per Smith, Vice forretningsdirektør, Fynske Bank