Lindholm Rapport er blevet bindeledet mellem alle virksomhedernes afdelinger, og gør, at vi sammen kan udvikle os som virksomhed og ikke mindst som medarbejdere.

 

Annesophie Goul-Bansmann, Økonomichef, Lindholm Biler 

Læs mere om samarbejdet

Kringlet og komplekst blev til enkelt og effektivt

Lindholm Biler havde et ønske om at fokusere på at blive en datadrevet forretning. Men processen virkede uoverskuelig og kompleks.

Udfordring

Lindholm Biler havde mange parallelle systemer, som havde hver sin ejer. Det havde den konsekvens, at det var meget svært at dele data på tværs af systemer. Det skyldes at systemejerne var meget påpasselige med at dele data med andre systemejere. Det betød, at noget data blev indtastet flere gange.

Vi har derfor lavet ét samlet system til Lindholm Biler, hvor al data bliver samlet i én fælles Lindholm Rapport. Den har alle relevante medarbejdere adgang til. På den måde løses problemet med dobbeltindtastning.

Løsning

Med vores løsning er Lindholm Biler blevet klogere på deres forretning. De har blandt andet fået større indsigt i klargøringsomkostninger, gennemløbstid, omsætningshastighed og handel. Dataen kan nu bruges som et værdifuldt supplement i en branche, der er baseret på analogt arbejde og en god mavefornemmelse.