”I Inter Primo er vi på en rejse for at blive mere kundeorienterede. Vi havde før kun lavet kundemålinger sporadisk på nogle få lande. Vi valgte Dataminds til at støtte og udarbejde en kundemåling på gruppeniveau (6 lande). Valget af Dataminds var begrundet af de kapaciteter Dataminds bragte i spil, herunder deres kompetencer og deres digitale løsning med integration i Power BI; en konkurrencedygtig cocktail der passede rigtig godt til vores behov. Andre løsninger vi så, var mere komplekse og mindre fleksible. Vi kan godt lide, at vi ikke er låst i en løsning, og at vores data og know-how kan bruges igen senere og integreres i vores sales excellence værktøjskasse.

Opsætningen i BIG, som den digitale løsning hedder, gik lynhurtigt, hvilket jeg var imponeret over. BIG er brugervenligt og giver os et godt overblik på lande, segment og kundeniveau under dataindsamlingen og analysen, og vi får på kundeniveau mulighed for at reagere hurtigt på både kvantitativ og kvalitativ kundefeedback.

Samarbejdet med Dataminds var en rigtig god proces. Dataminds’ konsulenter var yderst fleksible og meget kompetente sparringspartnere under hele forløbet.”

 

Kristoffer Buhl Larsen, Group Sales Development Director, Primo A/S