”Projektet blev igangsat med det ønske at etablere en brugertilpasset løsning til struktureret monitorering og analyse af faktorer, der forventeligt påvirker afsætningen af de produkter, vi som selskab tilbyder kunder og forbrugere verden over. Til trods for relativt høj kompleksitet i dele af det analytiske setup, var det et klart krav fra vores side, at løsningen skulle udarbejdes således, at vi i Royal Greenland relativt nemt kunne sættes i stand til selv at drifte, opdatere og udvikle løsningen med nye data.

Dataminds leverede en brugertilpasset Data Science løsning, som giver os indsigt i processen fra a-z. Ved hjælp af en række workshops og sidemandsoplæring blev en relativ kompliceret proces omdannet til et setup, som er transparent og agilt at bygge videre på. Dermed giver den både nu og i fremtiden endnu flere værdifulde inputs til forretningen at handle ud fra.

Vi har haft et godt og tæt samarbejde med Dataminds, der på professionel vis har imødekommet vores forretningsmæssige ønsker og krav, og samtidig har gjort os klogere på, hvordan vi kan arbejde med analytiske løsninger fremadrettet. Vi vil i fremtiden fortsætte med at samarbejde med Dataminds omkring analytiske projekter, der kan gøre forretningen mere datadrevet.”

 

Nikolaj Munk Brønserud, Manager, Strategic Business Development & Intelligence, Royal Greenland